LOLLYS LAUNDRY KJOLER

Er du på udkig efter en feminin og let kjole til hverdag eller specielle anledninger? Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi nemlig samlet smukke kjoler fra Lollys Laundry.

Særligt kendetegnet ved det anerkendte modebrand er de mange flotte farver og prints, hvor der er noget at finde til enhver stil og årstid. Med en farverig og mønstret kjole fra Lollys Landry kan selv en grå mandag morgen blive en fornøjelse. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den kjole, som kan pifte din garderobe op.

16 produkter

pr. side

Find en komfortabel og feminin kjole fra Lollys Laundry

Hvilke kvinder elsker ikke at føle sig både komfortabel, elegante og smukke hver dag? Det gør vi i hvert fald hos Pistache! Derfor er vi også glade for at forhandle modebrandet Lollys Laundry, som altid klæder dig godt på til dagen.

Da Lollys Laundry blandt andet er kendt for at kombinere det feminine og komfortable, er en kjole fra mærket til dig, som ønsker at klæde dig feminint, men ikke gider stramtsiddende og ubehageligt tøj. Med en kjole fra Lollys Laundry kan du både føle dig elegant og godt tilpas på samme tid.

Hos Pistache finder du et hav af forskellige styles og mon ikke, du finder den perfekte kjole til dig?

Flotte styles hos Pistache

Den danske designer Kamilla Byriel er kvinden bag tøjbrandet Lollys Laundry. Brandet er til kvinder i alle aldre, som ønsker at få deres skønne personlighed til at skinne igennem tøjet.

Tøj fra Lollys Laundry er både passende til en almindelig dag på jobbet, en festlig begivenhed eller en afslappende søndag. Hos Pistache finder du nemlig alt fra skjorter, bukser og strik og meget mere, som kan fuldende din garderobe.

En kæmpe fordel ved Lollys Laundry er de skarpe priser. Du er nemlig sikret tøj i høj kvalitet, men samtidig til nogle gode priser, som alle kan være med på. Se det store udvalg hos os, find dine favoritter og kombinér de forskellige styles, som det passer dig.

Kontakt os i dag

Vi elsker at være der for vores kunder og sørge for, at de får den bedste vejledning. Det er vigtigt for os, at du får det tøj, som matcher din personlige stil. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores sortiment. Det kan du gøre via vores kontaktoplysninger, som du finder nederst på siden. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores butik ved Rungsted Havn, hvis du ønsker at prøve tøjet på først. Du kan dog med ro i maven bestille dit tøj hjem online, da du altid har 14 dages returret. Vi håber, at du bliver glad for dit køb hos Pistache.