SKO

Sko har en speciel plads i størstedelen af kvinders hjerter og ikke mindst garderober. For hvem elsker ikke sko? Det gør vi i hvert fald hos Pistache. Du kan i vores sortiment vælge mellem et bredt udvalg af kvindesko til enhver smag. Vi har lidt af det hele, og du finder alt fra loafers, støvler, sneakers, stiletter og meget mere. Der er ALTID plads til et par ekstra sko i en kvindes garderobe. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find din favorit sko hos Pistache.

23 produkter

pr. side

Køb feminine og praktiske kvalitetssko hos Pistache

Hos Pistache er mode en kæmpe passion, og sko er ingen undtagelse. Vi elsker dem – de flade, dem med hæl og de middelhøje. Foruden vores passion for de nyeste modetrends, vægter vi også højt, at dine kommende sko er af god kvalitet. Det er nemlig vigtigt at passe på sine fødder, da de gerne skulle holde hele livet. Når du køber sko hos os, er du dermed sikret, at du både får feminine og praktiske kvindesko. I vores udvalg finder du kendte mærker som New Balance, A Pair og Copenhagen Shoes.

Et par sko kan gøre underværker for dit outfit. Du kan enten pifte dit casual outfit op med et par farverige hæle eller nedtone dit outfit med et par fede sneakers. Der er altid en grund og en anledning til at købe sko. Uanset hvad, finder du dem online hos os!

Hvilke sko passer til dig?

Et par sneakers er en praktisk sko, som passer til enhver anledning. Det kan både være til dagligdagens gøremål, byvandring, fødselsdag eller noget helt fjerde. Hos Pistache finder du sneakers til enhver smag. Det er både til dig, som ønsker en helt klassisk model og til dig, som ønsker et mere feminint touch.

Måske er du på udkig efter det perfekte par støvler? Hos Pistache tilbyder vi dig et hav af muligheder, så du kan finde det rette par for dig. Først og fremmest kan du vælge imellem en højskaftet eller lavskaftet støvle.

Du kan også vælge en chunky støvle eller en klassisk cowboystøvle. Endeligt er muligheden også for et par ruskindsstøvler med eller uden hæl. Udvalget er stort, og i sidste ende kommer det an på din personlige smag og stil.

Hvis ikke det er sneakers eller støvler, du mangler, er det måske det perfekte par stiletter til en kommende fødselsdag eller anden speciel anledning. I vores udvalg finder du blandt andet fine højhælede espadrilles, som er perfekte til en sød sommerkjole eller et klassiske par jeans. Du finder også stiletter med spids snude, som virkelig kan pifte dit outfit op. Se også vores lukkede støvler med hæl, som egner sig godt til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Hos Pistache er vi klar til at hjælpe dig!

Har du nogle spørgsmål til vores sortiment af sko, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker at hjælpe vores kunder! Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden. Hvis du bestiller online, har du altid 14 dages returret. Du kan også besøge vores fysiske butik ved Rungsted Kyst.