Bon Dep

Er du på udkig efter accessoires i de fineste mønstre, farver og print? Se vores brede udvalg fra Bon Dep, som leverer produkter af den bedste kvalitet. Bon Dep er et skandinavisk brand, som designer de fineste ting til kvinder. Du finder deres varer i kvalitetsstof som bl.a. Liberty og Belgian Linen. I vores udvalg kan du vælge mellem smykkeskrin, duftposer og hatte. Fælles for stilen er, at den er unik.

Filtrer
Filtrer efter

12 produkter

pr. side

Flotte farver og mønstre fra Bon Dep

Bag navnet Bon Dep ligger en helt særlig betydning. ”Bon” betyder nemlig ”at være god” på fransk, hvor ”Dep” betyder ”smuk” på vietnamesisk. Denne sammensætning af ord er ikke tilfældig, da de netop beskriver mærket på bedste vis.

Produkter fra Bon Dep er altid smukke at se på med det blomstrede mønster, samtidig med at kvaliteten er i top. Derfor får du helt kort og godt accessoires, som er gode og smukke.

Forkæl dig selv eller nogen, du holder af, med produkter fra Bon Dep. Det er den perfekte gaveidé, som du bestemt ikke vil gå galt i byen med.

Opbevar dine smykker med et smykkeskrin

Gennemgående for vores sortiment fra Bon Dep er de mange flotte smykkeskrin i forskellige størrelser, former og farver. Et smykkeskrin er en perfekt og praktisk måde at opbevare dine smykker på. Dine smykker vil altid have deres faste plads, så det er nemt for dig at finde de smykker, du leder efter. Ikke nok med, at smykkeskrin fra Bon Dep er praktiske, så kan de også indgå som en del af den samlede boligindretning. De pynter, når de står fremme på enten badeværelseshylden eller i soveværelset. Med deres flotte farver og mønstre giver den et pift til dit hjem. Desuden kan du også vælge et lille smykkeskrin, som er perfekt at have med på farten eller rejsen. På den måde er du sikret, at dine smykker altid er opbevaret ideelt, og du slipper for, at dine halskæder vikler sig ind i hinanden

Har du spørgsmål til vores sortiment?

Foruden vores udvalg fra Bon Dep, forhandler vi hos Pistache også en masse andre forskellige kvalitetsmærker. Fælles for dem alle er, at de er specifikt udvalgt af os, og vi er stolte af forhandle dem alle. Du finder b.la. mærker som Lollys Laundry, Second Female, New Balance og Ivy. Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og find alt det, som du vil få glæde af.

Har du nogle spørgsmål til vores sortiment fra Bon Dep eller til andre produkter fra Pistache, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Pistache har vi en kæmpe passion for de nyeste trends og ikke mindst for vores kunder. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig enten over mail, telefon eller i vores fysiske butik på Rungsted Havn. Vi byder dig altid velkommen med et smil og står klar til at hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Du kan se vores udvalg enten online eller i vores fysiske butik. Du har selvfølgelig 14 dages returret, hvis du bestiller online.