Mærker

Hos Pistache finder du et udvalg af danske og internationale brands som Apair, Mos Mosh, Imperial, Lollys Laundry, Rabens Saloner, Second Female, New Balance, Gai+Lisva, Day ét, Stella Nova, Karmamia, Moliin, Masion Scotch, Project AJ 117, Love Stories, Vicolo, m.fl. Vores stil er feminin, enkel og klassisk med kant af det rå, det cool og af boheme. Vi er konstant opmærksom på udviklingen i modeverdenen og inkluderer løbende nye brands i vores portefølje.
Sorter stigende

1-36 of 721

Sorter stigende

1-36 of 721

De 5 grundværdier, der er indbegrebet af Pistache:

Hos Pistache arbejder vi udfra et sæt grundlæggende værdier; værdier, der er vores DNA og som derfor er udgangspunktet for vores fortolkning af mode og dermed også vores selektion af de brands som vi fører:

Stilen: Enkel og feminin twisted med cool boheme og kant.
Princippet: Tidløs og klassisk mode, der kan twistes så det får et personligt udtryk.
Betingelsen: "Multianvendelighed". Hos Pistace er vi tilhængere af 2 garderober i 1 e.g. "multi-anvendelighed". Vi mener at den samme garderobe skal kunne bruges såvel til hverdag/business/fritid som til fest. Sæson efter sæson.
Forudsætningen: Vi forudsætter at de brands som vi arbejder med prioriterer og har fokus på innovation og designs med komfort.
Selvfølgen: Passionerede designs, kompromisløs kvalitet, suveræne materialer og "perfect fits".

Endelig gør vi en dyd ud af at de brands vi fører skal komplementerer hinanden så vi efterlader et helstøbt indtryk af Pistache universet. Velkommen til - vi ser frem til at btjene dig.