Hanro

 

Sk%C3%A6rmbillede 2021-09-09 kl. 15.51.36

130 års erfaring og markedsledende inden for sit felt; "basic essentials and underwear", bevidner om den store internationale popularitet, der ledesager det schweiziske brand, Hanro. Innovative produktions teknikker og kvalitetsstemplede gennemtestede bommulds- og merinoulds naturmaterialer er udgangspunktet for Hanro´s suveræne og eksklusive, basic essentials, der, på schweizisk manér, udføres med finesse og akkuratesse.Vi kan på det varmeste anbefale Hanro´s kollektion af klassiske basis toppe, t-shirts og leisure-time/yoga outfits, gjort i kritisk udvalgte, fine, åndbare, bløde, gennemtestede naturlige bommulds - og merinoulds-materialer, der omfavner kroppen og tilfører velvære og good feeling inderst inde,

1-36 of 56
Nyhed
BrazilianINVISIBLECOTTON-20
Nyhed
SPAGHETTI TOP - COTTON SEAMLESS
Nyhed
Balance pants - HANRO
549,- DKK
Nyhed
Balance pants - HANRO
699,- DKK
Nyhed
Balance pants - HANRO
799,- DKK
Brazilian - INVISIBLE COTTON - Hanro
Thong - INVISIBLE COTTON Hanro
Thong - INVISIBLE COTTON Hanro
Allure Hanro
Half Slip - Satin deluxe
Half Slip - Satin deluxe
Brazilian - INVISIBLE COTTON Hanro
Brazilian - INVISIBLE COTTON Hanro
Thong - INVISIBLE COTTON Hanro
Spaghetti top - Woolen silk  Hanro
Turtle-neck Shirt - Woolen Silk Hanro
SPAGHETTI TOP - COTTON SEAMLESS
Soft Cup Bra Moments Hanro
549,- DKK
Spaghetti Top Moment Hanro
399,- DKK
Mini Briefs Hanro
299,- DKK
Maxi Briefs Hanro
349,- DKK
Shirt - Yoga - Hanro
599,- DKK
Top - Yoga - Hanro
349,- DKK
Maxi Briefs - Invisible Cotton hanro
Maxi Briefs - Invisible Cotton Hanro
Maxi Briefs - Invisible Cotton hanro
Maxi Briefs - Invisible Cotton Hanro
-50%
Aria Thong HANRO
Specialpris 150,- DKK
Pris: 299,- DKK
-50%
Aria - Soft Cup Bra Hanro
Specialpris 250,- DKK
Pris: 499,- DKK
Top - Woolen Silk Hanro
549,- DKK
Longleg - Woolen Silk Hanro
749,- DKK
L/SLV Shirt - Woolen Silk Hanro
Turtle Neck shirt - Woolen Silk Hanro
Allure Hanro
Balance Leggings Hanro
729,- DKK
Top - Lace Delight - Hanro
399,- DKK
1-36 of 56

Hanro, den ultimative luksus og good feeling inderst inde

Schweiziske Hanro er absolut markedsledende indenfor kategorien "basis undertøj". Brandets 130 år lange erfaring indenfor design og produktion af basis toppe, t-shirts og frtids-/yoga/SPA ligende outfits, taler da også for sig selv. Suveræne natur matrialer som blød merino uld eller bommuld, behandlet og bearbejdet efter innovative produktionsteknikker og principper, der efterlader materialerne, om muligt, endnu finere og blødre end udgangspunktet, er centrale i Hanro´s produkter. De tidløse designs, den diskrete luksus, den suveræne eksklusivitet og den good feeling inderst inde, som kendetegner Hanros items er uden sammenligning ypperlig, hvorfor, iøvrigt, Hanro er mange kvinder foretrukne brand når det gælder basis undertøj. Det er en sand fornøjelse, at vi nu kan tilbyde dig Hanro´s klassiske favoritter som toppe, t-shirts og et udvalg af fritids-/afslapnings-/spa-/ yoga lignende outfits. Byd Hanro velkommen og lad Hanros diskrete luksus være en medspiller i din essentielle grundgarderobe. Vi tør godt vove påstanden "en gang Hanro, altid Hanro".  

 

Woolen silk er:
Woolen silk er lavet af 70% ny merino uld og 30% top kvalitets silke, som er en perfekt temperatur regulerende sammensætning. Denne sammensætning i Woolen silk er specielt ideel for dig, der syntes at uld kradser, da den hyppigeste grund til at du syntes uld kradser, er fordi man får det varmt. 

Woolen silk er dejlig blød, komfortabel og elastisk, og uden sidesømme. 

 

Hanro’s toppe: 

Satin Deluxe toppene er perfekte til under dine silkeskjorter, da den falder let på kroppen og satinen ikke vil hive i silken. Satinen er spundet på viskose, som sikrer dig en behagelig og åndbar top. Satinen er specielt god til de varmesommerdage, hvor den næsten føles kølende på kroppen.

Cotton seamless er ideel hele året rundt og uundværlig i din garderobe. Brug den under dine skjorter, strik eller alene under dine jakker.

Toppene har alle lidt ekstra længde, de er derfor optimale til at proppe ned i dine bukser og de bliver siddende uden at kravle op.
Toppene fås I hvid, sort og beige. Du kan med fordel vælge den beige, til brug under alt dit hvide tøj, da farven ikke ville kunne ses i gennem.