Karmameju

Karmameju

KARMAMEJU; en verden af sansestimulerende aromaterapeutiske hudplejeprodukter baseret på rene, naturlige og aktive ingredienser. KARMAMEJU´S referencepunkt er den naturlige skønhed; skønhed, næret, stimuleret og plejet udefra og indefra - befordret af egenomsorg, en sund livsstil og positiv psykologi. Huden er kroppens største organ; et organ, der kræver egenomsorg, pasning, pleje og stimuli; centrale aspekter og motiver, der ligger til grund for, og er drivkraften bag KARMAMEJUS´S produktudvikling. KARMAMEJUS´S skincare er er baseret på et register af naturens egne rene ingredienser. Formuleringerne er en hybrid af naturlige, økologiske og dynamiske plantestoffer og klinisk dokumenterede high perfomance agedefence ekstrakter.
Sorter stigende

1-36 of 77

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-36 of 77

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Karmameju og Pistache,

At anskue skønhed og sundhed ud fra en holistisk vinkel er essentielt for KARMAMEJU´S DNA; Sundhed og deraf skønhed skal anskues som udfaldet af en livsstil, hvor en symbiose af sundhedsbefordrende tiltag, er implementeret og tilgås parallelt. Hudpleje udgør, i tillæg til sund kost og god søvn, en essentiel del af den platform, som sundhed og skønhed er funderet på. KARMAMEJU´S univers forankret i den naturlige skønhed, forseglet af rene økologiske plantebaserede produkter, er et univers som vi, hos Pistache, kan tilslutte os 100%. KARMAMEJU´S verden, gjort af mageløse, sarte æteriske dufte, nærende olier, blide vitaliserende sæber og scrubs, vitaminberigede aktive cremer og skånsomme remedier til hudpleje er ren liese for krop og sjæl. En verden bygget op af karma, gjort af naturlig skønhed, fokuseret omkring sundhed og med udgangspunkt i et positivt livssyn. 

Hos os finder du et udvalg af KARMAMEJU´S skincare basisprodukter, afrensningssvampe og remedier til hudpleje, der tilsammen udgør grundpakken til gode daglige hudplejerutiner; basisprodukter, der komplementerer hinanden og gensidigt øger hverandres potens, således at den samlede effekt af hudplejeprogrammet optimeres og giver det maksisme udbytte. Velkommen til rene, naturlige og klinisk dokumenterede ingredienser, tilsat et diskret strejf æteriske duftnoter med aromaterapeutisk effekt - og farvel til sundhedsskadelige/hormonforstyrrende, syntetiske og konserverende stoffer. Velkommen til KARMAMEJU hos Pistache.