Karmameju

YIN Lip Balm, læbepomade

129,00  DKK
På lager
  • Tilmeld dig kundeklubben og spar 5%
  • Levering 1-3 hverdage
  • Fragt til pakkeshop: 35,- Gratis over 399,-

Læbepomade til hverdagen med naturlig gloss-effekt, som holder længe på læberne og bevarer dem beskyttede, velfugtede og bløde.

YIN lip balm er langtidsvirkende læbepleje til hverdagens fugtfix, som efterlader læberne ultrabløde, velfugtede og beskyttede. Parfumefri, let kølende og med en mild smag af mynte.

YIN fastholder de aktive ingredienser på læberne, og yder dermed pleje til læberne i timevis. En lip balm uden ingredienser, som skaber det tørstige behov for mere og mere. Resultatet? Velplejede, kysse-klare læber indefra og udenpå. 

Formuleret med naturlige, bioaktive og bioteknologiske ingredienser som kollagenboostende mikroalgeolie med klinisk evidens og hudstyrkende fordele, antioxidantrigt E-vitamin, lindrende ricinusolie og gloss-givende carnaubavoks. 

Udviklet og produceret i Danmark.

Selvom YIN lip balm er nærende i sig selv, kan du opnå endnu bedre resultater i samspil med YANG lip treatment: En reparerende og genopbyggende læbecreme til tørre, sprukne og ekstra udsatte læber, pakket med naturlige og bioaktive SOS-ingredienser. 

Specifikationer
SKUSC-LB-YI
Stregkode5710334018194