Karmameju

STORYTELLER Eau de Toilette, parfume med duft af citrus

399,00  DKK
På lager
  • Tilmeld dig kundeklubben og spar 5%
  • Levering 1-3 hverdage
  • Fragt til pakkeshop: 35,- Gratis over 399,-

STORYTELLER er en lys, positiv og forførende aromaterapeutisk sammensætning af sprudlende citrus fusioneret med jordagtige, urtede blomster og dybe, tørre trænoter i et friskt, grønt parfume-masterblend. 

Gennem duftens universelle sprog, udfolder STORYTELLER sig som et blidt kærlighedsbrev, som vækker glade minder fra fortiden, og samtidig opløfter og beroliger nuet. Komponeret i tre aromaterapeutiske lag for en fuldendt duftoplevelse er STORYTELLER skabt af Karmameju i samarbejde med vores engelske mesterparfumør.

Oplev naturens flygtige dufte udfolde sig med en parfume skabt i omgivelserne af forunderlig biodiversitet, rosenmarker, bier og betagende fauna og flora i det engelske landskab. En bredtfavnende unisex duft, der både drager mænd og kvinder, i dens fortryllende favntag.

A LOVE LETTER IN A BOTTLE

STORYTELLER er skabt som et symbol på og fejring af Karmamejus 25-års jubilæum, vores kærlighed til naturen og dét at indkapsle naturens essens på flaske.

Karmamejus kollektion af aromaterapeutiske dufte ærer den ædle arv fra den oprindelige, naturlige parfumekunst.

Alle ingredienser:

Ingredients: Alcohol, aqua/water/eau, parfum/fragrance (natural), salvia sclarea (clary sage) flower/leaf/stem water, hydroxyacetophenone, limonene, citral, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, linalool

Aktive ingredienser:

APPELSIN

ANGELIKAROD

KAMILLE

NEROLI

LINDEBLOMST

VIOL

CEDERTRÆ

JAPANSK HINOKI

MUSKATSALVIE

Specifikationer
SKUSC-PE-ST-50-ML
Stregkode5710334018620