Karmameju

HALO mask, hårmaske

299,00  DKK
På lager
  • Tilmeld dig kundeklubben og spar 5%
  • Levering 1-3 hverdage
  • Fragt til pakkeshop: 35,- Gratis over 399,-

Intenst nærende hårmaske, som genopbygger, beskytter og giver håret fugt. Udviklet med plantebaseret bioteknologi.

HALO hårmaske er en intensivt nærende hårmaske til alle hårtyper, der er udviklet til at fugtgive, genopbygge og beskytte håret, samtidig med at den efterlader håret med øget smidighed og en fænomenal sublim glans - uden at gå på kompromis med hårbundens sundhed. HALO efterlader hårstrået lukket, næret og beskyttet - hvorfor den efterfølgende balsampleje kan undlades efter vask. 

HALO er baseret på naturlige ingredienser og er uden silikone - hårkuren er derfor egnet til alle hårtyper, både skandinavisk hår og til de, som bruger Curly Girl-godkendte produkter. Særligt egnet til tørt, farvebehandlet eller beskadiget hår. 

Hårmaskens rige tekstur er formuleret med plantebaserede, bioteknologisk udviklede ingredienser som skaber et let, beskyttende skjold på hårstrået, der giver smidighed og intens fugt, samtidig med at beskytte mod eksterne faktorer som varme fra styling og forurening. 

HALOs innovative formel indeholder blandt andet bioaktive plantesteroler fra strandkål, der hjælper med at forbedre hårets elasticitet med op til 191% efter brug af produktet 12 gange, og har en blødgørende effekt på hårets længder. 

Derudover er HALO formuleret med flere glansgivende komplekser fra quinoaekstrakt og arganolie, rige på omega-3 og -9. Aminosyrer, der interagerer med håret og giver glathed, styrker og reparerer. Hyaluronsyre i flere molekylestørrelser med øjeblikkelig effekt, der holder på fugten i håret, reducerer krus og tilfører volumen og blødhed. 

Med en energigivende aromaterapi fra æterisk olie fra citronmyrte gør brugen af HALO til en rensende oplevelse for sindet, og efterlader en forfriskende duftsfære, som hænger ved i timevis.

Anveldelse:

- Brug HALO et par gange om måneden som en dybt nærende hårmaske

- Påfør i nyvasket, vådt eller fugtigt hår

- Kan anvendes fra hårbund til spidser

- Lad masken sidde i håret i 5-15 minutter

- Efter brugen af HALO, behøver du ikke benytte balsam. HALO efterlader hårstrået lukket, næret og beskyttet

- Tip: HALO kan efterlades i håret natten over for at give håret optimal effekt af ingredienserne

Ingredienser:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycerin, *Behentrimonium Chloride, Crambe Abyssinica Seed Oil,

Dipropylene Glycol, Phytesterol Esters, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer,

Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolyzed Quinoa, 1,2 Hexanediol, Tocopherol (Natural Vitamin E), Sodium Hyaluronate,

Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Alanine, Serine, Glycine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine,

Histidine, Phenylalanine, Ricinus Communis Seed Oil, Phytosterols, Propanediol, Ceteareth-22,

Backhousia Citriodora (Lemon Myrtle) Leaf Oil, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid,

Parfum/Fragrance (Natural), Citral, *Anti-Static.

Ingredienslisten kan ændre sig eller variere. Se altid ingredienslisten på produktemballagen.

Specifikationer
SKUHC-HM-HA
Stregkode5710334017685