Karmameju

FACE RITUAL W23 - gaveæske til ansigtet

299,00  DKK
Ikke på lager
 • Tilmeld dig kundeklubben og spar 5%
 • Levering 1-3 hverdage
 • Fragt til pakkeshop: 35,- Gratis over 399,-

RENEW Face Brush 01

Karmamejus bløde og skånsomme tørbørste til ansigtet er et beauty tool, der effektivt eksfolierer huden, stimulerer blodcirkulationen og bindevævet og som vækker huden i ansigt, hals og bryst efter søvn.

Regelmæssig brug af ansigtstørbørste hjælper med at reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene og udglatter fine linjer og rynker. Tørbørstning forbedrer hudens fasthed og fremmer lymfedrænage, så huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.

RENEW ansigtstørbørste, er et ’lille naturligt ansigtsløft’ i den daglige hudplejerutine.

RENEW er også perfekt at bruge på babyer. Anvend bløde, rytmiske strygninger for at vække og stimulere den nyfødtes hud.

Læs meget mere under ANVENDELSE herunder, se GUIDEN og ILLUSTRATIONEN med børsteretninger og følg HOW TO videoen step-by-step.


Anvendelse og rengøring

 • Følg ILLUSTRATIONEN i billedgalleriet og GUIDEN herunder. Det tager tid, før en ny rutine giver resultater, så vær tålmodig og vedholdende.
 • Børst på tør hud om morgenen inden dit bad og din renserutine. · Forbered dig ved at tage håret tilbage og fjern smykker/briller. · Brug 6 lette og energiske strøg per område for at opnå det bedste resultat. · Børst makeup-fri og tør hud 3-4 gange om ugen i 2-3 minutter - afhængigt af hudens sensitivitet.
 • Huden omkring øjnene er sensibel og fin. Det er derfor vigtigt at børste med bløde strøg og aldrig hive i huden med børsten. · Rens huden efter tørbørstningen. Afslut dit skønhedsritual med Karmamejus ansigtsplejeserie til din hudtype, og drik et stort glas vand for at hydrere indefra.
  Ansigtstørbørsten kommer i en eksklusiv skuffe-æske, perfekt til rejsen, med ILLUSTRATIONEN og GUIDEN indlagt i æsken.

 VEDLIGEHOLDELSE: Rens børsten efter brug. Kør tommelfingeren igennem børstehårene, så alle hudpartikler fjernes. Børsten vaskes hver uge med en mild sæbe eventuelt vores sulfatfri SWISH shampoo 02. Lad børsten tørre uden kontakt med direkte varme med hårene vendt nedad. Vi anbefaler, at alle medlemmer i husstanden har hver deres børste.

BEMÆRK: Det er normalt, at huden rødmer en smule. Børst ikke for hårdt, og undgå irriteret, sensitiv og beskadiget hud. Vær ekstra forsigtig omkring skønhedspletter, nye ar og hudafskrabninger. Brug ikke din ansigtsbørste, hvis den ikke er blevet rengjort indenfor en uge. Løse børstehår kan forkomme.


Fordele og forklaring på tørbørstning og dens effekt

 • Mindsker mørke rande
 • Fjerner hævelser
 • Eksfolierer og fornyer
 • Øger cirkulationen
 • Fremmer lymfedrænage
 • Forbedrer hudens fasthed
 • Frigør ansigtsspændinger
 • Tilfører huden vitalitet
 • Forebygger tilstoppede porer
 • Udglatter fine linjer og rynker

Et mini face-lift  Når bindevævet stimuleres, øges blodcirkulationen og lymfesystemet aktiveres. Tørbørstningens blide stimulering af huden, lader blodcirkulationen komme helt ud til de yderste hudlag, hvor også de små lymfekar sidder. 

Lymfesystemet opsamler overskydende væske i vævet, og har derfor en drænerende og forebyggende effekt på f.eks. hævelser omkring øjnene, og ophobede affaldsstoffer i vævet.

Når huden aktiveres, stimuleres og eksfolieres, kan den bedre optage de efterfølgende hudplejeprodukter, samtidig styrkes bindevævet så fine linjer og rynker omkring øjnene, i panden og om munden udglattes. * *ref.; Hanne Andersen, ALT behandler og ekspert i bindevævsmassage

 

NOW micellar foam

NOW micellar foam er en stimulerende, naturlig og sæbefri renseskum, der renser i dybden og hjælper med at balancere hudens talgproduktion.
Til daglig rens af kombineret, fedtet eller tilstoppet hud og som en dybere anledningsvis rens til alle hudtyper, f.eks. om sommeren, hvor huden har tendens til at fedte mere, og der oftere anvendes solcreme. 
Vores micellar foam er formuleret med miceller i stedet for sæbe. De overfladeaktive micelle molekyler fjerner skånsomt fedt og snavs fra hudens overflade, men bibeholder samtidig hudens nødvendige og beskyttende olier.
NOW har en base af vitaminrig økologisk aloe vera, som hjælper med at balancere huden med cellefornyende og lindrende egenskaber, og økologisk blomsterhydrolat fra neroli, som bidrager med yderligere beroligende effekt. 
NOW micellar foam har en aromaterapeutisk duftsammensætning af blomsterfrisk citrus: tagetes, neroli, mandarin og sød appelsin, som hjælper med at stimulere mikrocirkulationen, sammentrækker porerne, og efterlader huden renset, klar og ensartet. 
NOW har samme opkvikkende citrusduft kendt fra NOW cleansing gel 03, men med ny, sæbefri og forbedret formel. 

Anvendelse

/ Fordel en lille mængde NOW mellem fingerspidserne, før produktet til næsen og tag dybe, aromaterapeutiske indåndinger.
/ Massér blidt på våd hud, på ansigt og dekolletage. Skyl grundigt efter med vand. 
/ Kan med fordel anvendes med Karmameju KONJAC sponge for skånsom og stimulerende eksfoliering af huden, og for at forebygge tilstoppede porer.
/ Afslut med Karmamejus ansigtsplejeprodukter.

Produktoverblik

/ Skånsom renseskum med miceller, som alternativ til sæbe, der renser uden at irritere og udtørre.
/ Daglig rens til fedtet/kombineret/tilstoppet hud og dyb anledningsvis rens til alle hudtyper.
/ Med vitaminrig økologisk aloe vera, som bidrager til lindrende og stimulerende rens af huden.
/ Citrus- og blomsterfriske dufte fra tagetes, neroli, mandarin og sød appelsin.
/ Duftkombinationen i NOW micellar foam har antimikrobielle og rensende egenskaber for huden.

Ingredienser

°Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, aqua/water/eau, citrus aurantium amara flower water, pentylene glycol, decyl glucoside, glycerin (vegetable), betaine, cocamidopropyl betaine, citrus nobilis peel oil, citrus aurantium dulcis peel oil, tagetes minuta flower oil, citrus aurantium flower oil, nerol (natural), parfum/ fragrance (natural), sodium chloride, coconut acid, polyglyceryl-4 caprate, hydroxyacetophenone, citric acid, citral, linaool, limonene. / °Organic ingredients Aloe barbadensis (aloe vera), nerol (natural) 

Ingredienslisten kan ændre sig eller variere. Se altid ingredienslisten på produktemballagen.

Specifikationer
SKUbu-gb-fa-ri-w23
Stregkode5710334018163