Om os

Pistache er kulminationen om at realiser en drøm som jeg har haft inde i mig siden jeg var barn. Det er en drøm som er affødt af min passion for mode, trends og styling – og et ønske om at skabe en butik hvor mine kunder elsker at komme og handle og hvor jeg ønsker at de får den bedste og mest interessert kundeoplevelse som vi kan give.

I 2007 tog jeg konsekvensen af den drøm, som ikke ville slippe mig – drømmen om, at åbne min egen lille modetøjsforretning på Rungsted Havn. Det var med sommerfugle i maven og en uvished om hvad morgendagen ville bringe – en uvished om drømmen ville bære.

Konceptet var enkelt – og opstået ud fra et ønske om at gøre mode ”nemt”, tilgængeligt, overskueligt og til at komme i nærheden af prismæssigt. Det skulle være en shop i smukke omgivelser og med en unik beliggenhed i et afstressende miljø, hvor kunderne blev givet den ro de måtte have behov for til at granske, prøve, føle, fornemme og lade sig inspirere ud i modens univers.

Stilen skulle være klassisk, feminin, gerne med kant af forskellig art, enkel og de forskellige designs og brands skulle supplere hinanden og således kunne kombineres på kryds og tværs. Atmosfæren skulle være uhøjtidelig, imødekommende, uprætentiøs og afslappet. Der skulle være tid og tålmodighed. Inspiration og styling skulle være ukompliceret og tilgængeligt.

Rammerne var sat – og siden 2007 har Pistache, inden for den overordnede konceptuelle tankegang, udviklet sig positivt. I dag er jeg dybtfølt glad for – og en smule stolt over jeg vovede springet. I 2018 vovede jeg, at realisere endnu en drøm, nemlig drømmen om, at gøre Pistache´s univers og koncept tilgængeligt uagtet geografi – jeg gik i luften med Pistache webshoppen. Her finder du, more or less, et identisk udvalg af det vi fører i den fysiske forretning. Ambitionerne omkring webshoppen er på linje med ambitionerne for forretningen på Rungsted Havn at gøre mode tilgængeligt og ukompliceret. Konceptet og tankegangen bag webshoppen er helt i tråd med vores målsætning for den fysiske butik, nemlig at inspirere til og rådgive om styling på kryds og tværs af designs og materialer.

Tak for din interesse og fordi du tog dig tid til at læse min historie. Jeg håber du er blevet nysgerrig på at lære Pistache bedre at kende – og, om muligt, svinge forbi på Rungsted Havn eller kaste et blik på webshoppen – lige gyldig hvor vil vi i hvert fald gerne byde dig hjertelig velkommen. Og skulle du ønske løbende at høre fra os kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udkommer ca. en gang hver 14. dag. Så er du også sikker på at blive inviteret med til vores events, være den første, der hører om nyheder og tilbud.

På glædeligt gensyn.

De aller bedste hilsner

Charlotte Barslund, Pistache.