Moshi Moshi Mind kjoler

Hos Pistache finder du et bredt udvalg af kjoler fra modebrandet Moshi Moshi Mind. Hvis du går op i at træffe det bæredygtige valg, når det kommer til at købe nyt tøj, så er mærket helt sikkert noget for dig. En undersøgelse har vist, at en dansk kvinde i gennemsnit har 10 kjoler hængende i garderoben. Hvis du også vil fylde garderoben med kjoler i god kvalitet og lækkert design, bør du se vores kjoler fra Moshi Moshi Mind. Du finder tøj af høj kvalitet i et tidløst design, som du kan bruge året rundt og mange år ud i fremtiden. Dyk ned i Moshi Moshi Mind-universet, bliv inspireret og find dine kommende favoritter.

Læs mere Læs mindre
Filtrer
Filtrer efter

4 produkter

pr. side

Kjoler året rundt fra Moshi Moshi Mind

De fleste kvinder har kjoler i deres garderober. En kjole udstråler typisk noget elegant og feminint, men udover det, er en kjole meget behagelig at have på. Blandt vores udvalg finder du både den perfekte sommerkjole eller den uundværlige, varme strikkjole til de kolde måneder.

Du kan bl.a. vælge mellem kjoler, som enten har en løstsiddende eller tætsiddende pasform. En del af de kjoler med en løstsiddende pasform er vores skjortekjoler. Det er den perfekte kjole til hverdagsbrug eller fester. Med en skjortekjole fra Moshi Moshi har du mange muligheder, og kun din fantasi sætter grænser. Du kan fx bruge den til et par jeans og sneakers, med bare ben og sandaler, med højhælede eller til støvler og en striktrøje ud over. Du kan style den ligesom, du ønsker, og bruge den året rundt.

Moshi Moshi Mind - et bæredygtigt brand

Moshi Moshi Mind fokuserer ikke på at skabe designs efter alle de nyeste trends, men på at skabe lækkert tøj i god kvalitet, som du kan bruge igen og igen. Komfort og et tidløst design er kendetegnet for modebrandet, hvilket også underbygger deres bæredygtige fokus. Når du shopper tøj fra Moshi Moshi Mind, støtter du op omkring slow fashion, der har fokus på kvalitetstøj med en lang levetid. Du er garanteret, at tøj fra Moshi Moshi Mind er behageligt at have på, da materialerne til altid er nøje udvalgt.

Træf det bæredygtige valg, og shop dit tøj fra Moshi Moshi Mind.

Kontakt Pistache i dag!

Kontakt os endelig, hvis du har brug for vejledning eller har nogle spørgsmål til vores sortiment. Hos Pistache er vi til hver en tid klar til at hjælpe dig. Du kan finde vores kontaktoplysninger nederst på siden, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Hvis du ønsker at prøve tøjet på fysisk, kan du besøge vores butik ved Rungsted Havn. Vi er altid klar til en hyggelig snak med dig.

Hvis du køber tøj online hos Pistache, giver vi dig 14 dages returret. Vi glæder os til at sende din yndlingsprodukter din vej.