Fan Palm

Velkommen til nyt brand hos Pistache, FAN PALM luksushårbørster, makeup punge og toilettasker. Luksus, forkælelse og ren velvære synes beskrivende for FAN PALM´s fantastiske hårbørster, som består af bløde vildsvinehår og nylon, en kombination, der, udover at være skånsom mod håret, stimulerer hovedbunden og efterlader håret med et glansfuldt shine. Børsterne fås i 2 str. Derudover introducerer vi toilet clutches dels i dagligdags-taske-størrelse og dels i en rejsestørrelse. FAN PALM er lige det ekstra, man mangler, og kan noget helt særligt. Se vores udvalg online her.
22 vare(r)
HairBrush Mink Medium Fan Palm
399,- DKK
Wet Brush Octopus Medium Fan Palm
299,- DKK
Hairbrush Maldives Medium Fan Palm
399,- DKK
Beauty Bag Dusty Purple L Fan Palm
349,- DKK
Beauty Bag Mokka M Fan Palm
299,- DKK
Fan Palm Beauty Bag - Midnight Blue M
Fan Palm Clutch - Smoke
199,- DKK
Fan Palm Clutch - Purple
199,- DKK
Fan Palm Beauty Bag - Large Vintage Rose
Boar & Nylon Brush - Eco Glam Fan Palm
Fan Palm Beauty Storage - Travel Pouch
249,- DKK
Fan Palm Hair Brush Turtle Medium
-50%
Fan Palm Toiletry Bag Denim - Large
Specialpris 185,- DKK
Pris: 369,- DKK
-50%
Fan Palm Toiletry Bag Denim medium size
Specialpris 150,- DKK
Pris: 299,- DKK
Fan Palm Hair Brush Small Moonlight
Fan Palm Hair Brush Jungle Medium
Fan Palm Beauty Bag Olive Medium
Fan Palm Beauty Bag Olive large
Fan Palm Silk Mask Relax
299,- DKK
Fan Palm Hair Brush stardust Large
Fan Palm Hair Brush stardust Small
Fan Palm Toiletry bag small
22 vare(r)

FAN PALMs accessories til selvforkælelsen, værtinde-/ eller venindegaven - eller bare overraskelsen til en der trænger til lidt luksus

En gang FAN PALM, altid FAN PALM. At en hårbørste skulle kunne gøre noget udover dét den er beregnet til; at børste håret; kom som noget af en overraskelse. Fulde af skepsis forsøgte vi os med FAN PALMs vidunderbørster, og fortrød straks at vi ikke havde gjort det for længe siden. På forunderlig og magisk vis efterlader de fantastiske håbørster hovedbund og hvert enkelt hårstrå glansfuldt og stimuleret. Vores begejstring vil ingen ende tage, og det er sikkert og vist, at FAN PALM, fremadrettet, bliver fast inventar i vores toiletskuffer og håndtasker. Fra selvsamme FAN PALM finder du de uundværelige makeup punge og toiletclutches i flere størrelser, formater og farver. Perfekte til hverdagstasken eller til rejsebrug. Velkommen til vores nye brand, FAN PALM; velkommen til ren luksus og selvforkælelse af bedste skuffe, velkomment til Pistache.