Fan Palm

Velkommen til nyt brand hos Pistache, FAN PALM luksushårbørster, makeup punge og toilettasker. Luksus, forkælelse og ren velvære synes beskrivende for FAN PALM´s fantastiske hårbørster, som består af bløde vildsvinehår og nylon, en kombination, der, udover at være skånsom mod håret, stimulerer hovedbunden og efterlader håret med et glansfuldt shine. Børsterne fås i 2 str. Derudover introducerer vi toilet clutches dels i dagligdags-taske-størrelse og dels i en rejsestørrelse. FAN PALM er lige det ekstra, man mangler, og kan noget helt særligt. Se vores udvalg online her.
Sorter stigende

1-36 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 41

Side:
  1. 1
  2. 2

FAN PALMs accessories til selvforkælelsen, værtinde-/ eller venindegaven - eller bare overraskelsen til en der trænger til lidt luksus

En gang FAN PALM, altid FAN PALM. At en hårbørste skulle kunne gøre noget udover dét den er beregnet til; at børste håret; kom som noget af en overraskelse. Fulde af skepsis forsøgte vi os med FAN PALMs vidunderbørster, og fortrød straks at vi ikke havde gjort det for længe siden. På forunderlig og magisk vis efterlader de fantastiske håbørster hovedbund og hvert enkelt hårstrå glansfuldt og stimuleret. Vores begejstring vil ingen ende tage, og det er sikkert og vist, at FAN PALM, fremadrettet, bliver fast inventar i vores toiletskuffer og håndtasker. Fra selvsamme FAN PALM finder du de uundværelige makeup punge og toiletclutches i flere størrelser, formater og farver. Perfekte til hverdagstasken eller til rejsebrug. Velkommen til vores nye brand, FAN PALM; velkommen til ren luksus og selvforkælelse af bedste skuffe, velkomment til Pistache.