ASTA N

Er du på udkig efter elegant tøj, hvor du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten? Se vores udvalg af kvindetøj fra modebrandet ASTA N.

ASTA N er et lækkert, dansk tøjmærke til kvinder, hvoraf navnet er en hyldest til den første internationale kvindelige filmstjerne Asta Nielsen. Den smukke skuespillerinde blev altid set i elegant og feminint tøj, hvilket også afspejler sig i tøjmærket. Du finder lækkert og feminint tøj i yderst god kvalitet. Særligt viskose og bomuld er de materialer, som går igen.

Gå på opdagelse i de forskellige styles, og find det, som passer til dig.

Filtrer
Filtrer efter
Farve
Tøj str.

5 produkter

pr. side

Elegant tøj fra ASTA N

Hos Pistache finder du et stort udvalg af tøj til kvinder, hvor der er noget til enhver smag. Vi er stolte af at forhandle modebrandet ASTA N. Det skyldes den smukke hyldest til den stærke kvinde, og tøjets superhøje kvalitet.

Blandt vores udvalg fra ASTA N finder du kjoler, skjorter og bluser, der fuldender ethvert outfit. Du kan vælge en klassisk, hvid skjorte med kinakrave og plissédetaljer. Denne kan både piftes op til en finere anledning, men kan også bruges til daglig.

Det samme gør sig gældende for det øvrige sortiment, som du finder fra ASTA N. Du kan blandt andet se den smukke Inez-kjole. Kjolen er særligt kendetegnet ved modebrandet, grundet dens tofarvet design. Ikke nok med at kjolen i sig selv er smuk og elegant, er den også meget behagelig, da den har et løst fit og lækkert materiale i 100 % viskose. Du kan b.la. style den med et par hæle og smykker for et elegant look, eller du kan vælge et par flade og lukkede sko for at nedtone outfittet.

Mulighederne er uendelige, og det er op til dig og din personlige stil, hvordan du ønsker at sammensætte de smukke styles fra ASTA N.

Kvalitetsmærker hos Pistache

Hos Pistache finder du et stort udvalg af lækre mærker, og vi garanterer dig, at der er noget til enhver smag. Kendetegnet for vores stil hos Pistache er, at den er feminin, elegant, enkel, klassisk og med et tvist med det cool og rå. Du finder mærker som Apair, Mos Mosh, Second Female, Lollys Laundry og mange flere.

Tøj er en fantastisk investering i sig selv, og hos Pistache mener vi, at alle fortjener selvforkælelse og ikke mindst at føle sig velklædt og smuk hver eneste dag. Se vores store udvalg, og find de mærker og de styles, som du elsker.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Ikke nok med at vi har en kæmpe passion for mode og alle de nyeste trends, har vi også en kæmpe passion for vores kunder. Vi er derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tøj, som passer til dig. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik ved Rungsted Havn. Husk, at når du shopper online, har du altid 14 dages returret.