a Pair

Det danske brand Apair blev grundlagt i 1995 af to modeverdenens inkarnerede og passionerede mode folk, der med deres lange erfaring inden for skobranchen forfulgte drømmen om, at skabe et brand, der på en og samme tid var stilrent og enkelt, med rå og dog feminin kant. Apair er brandet til dig, der ynder at udtrykke din individualitet og personlighed. Til dig, der er kritisk går efter kvalitet og italiensk avantgarde, til en fair pris.
Sorter stigende

8 vare(r)

Sorter stigende

8 vare(r)

Apair sko til den stil- /mode- og kvalitetsbevidste kvinde

Apair er "spot on" til den modebevidste kvinde på farten, der ikke går på kompromis og kræver, at god stil og komfort forenes. Apairs omfangsrige sortiment favner lige fra sandaler, støvler, sneakers, slip in, stiletter, loafers og pumps. Vi fører et bredt udvalg af Apairs styles - styles som vi synes matcher vores tøj sortiment og det udtryk som vores kunder efterspørger.

Et par Apair sko eller støvletter er absolut "must haves" i din garderobe. Med et par Apair sko er du garanteret at matche tidens trend, ramme et moderigtigt og stilsikkert look, der til og med er komfortabelt. Filosofien bag brandet er, at skoene skal være smukke, af højeste kvalitet, funktionelle og enkle i designet. Apair mestrer den unikke kombination af italiensk avantgarde og skandinavisk tidløst design. Hos Pistache tilbyder vi et bredt udvalg af de seneste nyheder fra Apair kollektionerne, som vi med sikkerhed kan sige komplementerer de styles som vi i øvrigt fører i butikken. Apair sko er sko til enhver anledning, hverdag som fest. Se og shop vores skønne udvalg on line her. Vi garanterer hurtig levering. Og et lille råd til dig, der handler Apair sko, vælg den størrelse du normalt bruger - det er vores erfaring, at du dermed er sikret den rette størrelse og pasform til dig.