Karmameju

LUXE Balm 01

269,- DKK

På lager

KARMAMEJU´S Luxe Balm 01; en nærende og 100% naturlig balm til ansigt og krop med en dynamisk sammensætning af æteriske olier, der virker afbalancerende og stimulerende samt tilfører huden fornyet vitalitet.
Luxe Balm 01 er baseret på en hybrid af nærende planteolier fra meadowfoam, morgenfrue, oliven, hyben, argan og sheasmør, der netop har en regenererende-; hydrerende og næringsgivende effekt og derfor er særligt egnet til pleje af tør hud.
Dufnoterne i Luxe Balm 01 bygger på en sammensætning af aromaer fra rosengeranium, cedertræ, appelsin, ylang ylang, vetiver og patchouli.
Luxe Balm 01; et multifunktionelt produkt, der kan anvendes i ansigtet, på læberne som læbepomade, på hele kroppen og til massage. Brug Luxe Balm 01 i vintermånederne til beskyttelse af huden på hænder i ansigtet; som barriere mod frost og kulde, og om natten som leave-on ansigtsmaske, når huden har brug for ekstra næring.
Karmamejus balms er 100% fri for petrolatum og andre mineralske olier samt uden tilsætning af syntetiske konserveringsmidler.