Find din sommerstil

Med sommer og sol kommer et utal af lækre sommer outfits, som du kan style på kryds og tværs alt efter, hvad der passer til din sommer. Vi elsker sommersæsonen, som byder på både strandture, bade- og solferier, storbyferier, festivaler og sene sommeraftener på terrassen. Uanset hvad dine planer er, har vi samlet inspiration til din sommergarderobe i et katalog fyldt med sommerfavoritter. Her finder du luftige sommerkjoler, korte kjoler, lange kjoler, nederdele, shorts, toppe, cardigans, t-shirts, badedragter, sandaler og meget mere. Alt sammen i sommerens smukke print og farverige styles, som passer til alle dine sommerplaner.

Bliv klar til sommerferien

Uanset om du holder din sommerferie i et sommerhus i Danmark, om du skal på badeferie i syden eller på storbyferie med veninderne, så har vi de helt rigtige styles til dig. 

Solferien og storbyferien

Hvis du skal på solferie er den luftige sommerkjole, badetøjet og solbrillerne det mest uundværlige i din sommergarderobe. På storbyferien er det vigtigt, at pakke kufferten med få, men gode styles, som let kan mikses og matches og bruges både dag og nat. Her er den lidt mere eksklusive sommerkjole et must-have. Den kan kombineres med flade sko til shoppingturene om dagen og stiletterne til restaurantbesøgene og festlighederne om aftenen. 

Hos Pistache finder du et hav af smukke sommerkjoler til hende i forskellige længder, styles og pasforme. Du finder også badedragter og bikini, samt et bredt udvalg af solbriller i klassisk og tidsløst design, som passer til netop din stil. 

En rummelig og flot taske kan bruges til stranden, når du går på strandpromenaden eller går rundt i de små gader og stræder på storbyferien. 

Udendørs arrangementer og festivaler

Sol og sommer indbyder også til masser af udendørs arrangementer og et utal af festivaler. Her kan du trække i nogle korte shorts, som passer perfekt til din pasform med en sød sommertop, eller du kan kombinere sommerkjolen med nogle gode sneakers, en blomstret bøllehat og en let cardigan til de lunefulde sommeraftener. Så er du klar til at danse hele natten.