Karmameju

CALM Balm Mini, beroligende salve til ansigt, krop og læber i rejse størrelse

149,00  DKK
På lager
  • Tilmeld dig kundeklubben og spar 5%
  • Levering 1-3 hverdage
  • Fragt til pakkeshop: 35,- Gratis over 399,-

KARMAMEJU´S Calm Balm 02 Mini

Et salvelignende hudplejeprodukt, bestående udelukkende af naturlige planteolier og rene æteriske olier, med multifunktionelle egenskaber. Anvend den helende olie-balm til såvel ansigts-, som læbe- og kropspleje.
Calm Balm 02 kan anvendes af hele familien og er ideel til sensitiv, følsom, udsat eller beskadiget hud. CALM har en revitaliserende og regenererende virkning på tør og irriteret hud.
Calm Balm 02 er baseret på en sammensætning af argan-, meadowfoam-, havtorn- og morgenfrueolie samt sheasmør, der netop er behæftet med lindrende og nærende egenskaber. Aromaen har rødder i beroligende kamille og lavendel.
Imødegå udtørring, frostskader og karsprængninger med KARMAMEJU´S Calm balm, der også fungerer som den optimale barrierecreme og derfor er særdeles egnet til såvel ferie i vinterlandskabet, kulde, som i sommerlandskabet, hvor huden higer efter helende pleje.  
Calms multifuktionelle egenskaber tæller udover ovenstående pleje af hårspidser, shine til bryn og kindben, aftershave og aftersun, pleje til tørre pletter, massage m.m..
Calm; et naturliugt alternativ til vaseline, der er 100% fri for petrolatum og andre mineralske olier og er helt uden brug af syntetiske konserveringsmidler.

 

 Specifikationer
SKUcalm-balm-mini
Stregkode5710334005910