THINK PINK, GO BUBBLEGUM


Den Pink besættelse vil ingen ende tage - pink fortsætter også i næste sæson som det nye sort. Vi er, som resten af modeverdenen, fuldstændig "blown away" over den pink trend, der sammen med de candyfloss-og baby lyserøde nuancer indtager en suveræn "fashion" førsteplads.
Umiddelbart opfattes de lyserøde toner som symbol på kvindelig identitet og feminin skrøbelighed, - blottet for karakter og power. Lighedstegn, der på ingen måde holder stik.

Den lyserøde farve er, historisk set, forbundet med stolthed og stærk attitude, og på ikonisk vis blevet brugt dels af stærke kvinder med politiske statements, dels af kunstnere med dristige og bestemte budskaber og dels af stædigt og ihærdigt kæmpende feminister. At den lyserøde farve skulle give anledning til fortolkninger i retning af vage og forsigtige holdninger /-og adfærd synes i den grad forkert og misvisende. Lyserød er et eksempel på hvordan en farve i modesammenhæng kan give anledning til, at dogmerne omkring køn revideres.

Farvens tøsede fortid vil den dog aldrig helt kunne slippe, men associationer i retning af "Askepot", transperens, dydighed og ynde, har fået modspil. Bær dit lyserøde modefund med feministisk stolthed og som et kraftfuldt symbol på power og karakter.
Vov hele farvespektret fra gammelrosa til bubblegum over i den skarpe pink, og mærk hele det underfundige univers og følelsen af optur, kraftfuld, sexet, overskudsagtig, festlig, stærk, livsglad og sjov. Velkommen på den lyserøde sky.